EAZER: trendwatcher in de facilitaire sector

Innovatie

Toekomstgericht ondernemen betekent ook voldoen aan hogere hygiëneverwachtingen van bezoekers, klanten en medewerkers. Hoe doet u dat? Dankzij een doeltreffende en duurzame strategie.

Daarom volgt EAZER de laatste ontwikkelingen op de voet en zetten we de juiste stappen om die nieuwe trends ook effectief in de praktijk uit te rollen.

EAZER imec 4020

Datagestuurd schoonmaken = doeltreffender schoonmaken

Een schoonmaakploeg die proactiever, slimmer en kostenbesparend werkt? Het is geen utopie, maar realiteit dankzij datagestuurd schoonmaken. Slimme apparaten verzamelen data over uw bezoekers, uw ruimtegebruik en wanneer bijvoorbeeld bepaalde dispensers bijgevuld moeten worden.

Bovendien worden uw werkplanningen en –processen op die manier een stuk efficiënter. Maar dat is nog niet alles, want schoonmaken op basis van data levert ook meetbare resultaten op. Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar de exacte impact op efficiëntie. Die technologie (IOT-sensoring) bevindt zich momenteel nog in een experimentele fase.

EAZER volgt de ontwikkelingen op de voet.

EAZER imec 4295

Cobots: een aanvullende troef in uw schoonmaakprojecten

Nemen cobots het werk van onze dierbare arbeidskrachten af? Nemen ze de wereld over? Bij EAZER geloven we niet dat het zo’n vaart zal lopen. Maar we zijn er wél van overtuigd dat ze een perfecte aanvulling vormen op de werkvloer, zeker in een steeds meer uitdagende arbeidsmarkt.

Cobots zijn bovendien al sinds de jaren zestig actief in de schoonmaaksector. Geen nieuwkomers dus. Al hadden ze in die periode hun beperkingen: er konden te weinig taken uitgevoerd worden, ze hadden een beperkte batterijduur én moeite met navigeren. Vandaag zitten we duidelijk in een ander verhaal, want de huidige cobots zijn kleiner, wendbaarder en technisch veel sterker.

Ook bij EAZER zetten we in op cobotisering, maar nooit ten koste van onze mensen. Cobots hebben mensen nodig om optimaal te kunnen functioneren. We volgen de innovaties op de voet en zoeken continu samen met onze partners naar manieren om onze cobots nog efficiënter te maken.
 

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte