PERSBERICHT: ITZU Cleaning, ITZU Facility en ITZU Technics gaan voortaan verder onder EAZER

Genk, 17 april 2023

Niets zo aangenaam en productief als een goed onderhouden werkomgeving, het is hét fundament van workspace expert EAZER, een gloednieuw merk binnen de ITZU Group.

“Met EAZER bundelen we de vertrouwde krachten van ITZU Cleaning, ITZU Facility en ITZU Technics in een sterke one-stop service. Zo maken we het bedrijven, organisaties en overheidsdiensten nog makkelijker om hun werkomgeving en gebouwen optimaal te onderhouden”, aldus CEO van EAZER, Luc Lormans. EAZER blijft wel onderdeel van de ITZU Group, specialist in hr- en facilitaire dienstverlening.

One-stop service met meer dan twintig jaar ervaring

 “ITZU is vooral gekend als hr-dienstverlener. Met deze rebranding naar EAZER willen we onze facilitaire- en technische diensten duidelijker en sterker positioneren naar onze doelgroep toe. Bovendien wordt het makkelijker voor onze klanten, want vanaf nu hebben ze maar één centrale hulplijn nodig om drie onderhoudsexpertises in huis te halen”, gaat Luc Lormans verder. “Dankzij dit geïntegreerde aanbod via EAZER kunnen we ook sneller, beter en proactiever inspelen op allerhande onderhoudsvragen op de werkvloer.”

En dat is een belangrijk fundament voor continuïteit. “Want waar er bijvoorbeeld defecte machines zijn en allerlei mankementjes de interne processen verstoren, daalt de productiecapaciteit”, gaat Giuseppe Sorce verder, COO van EAZER Technics en Maintenance. Hij benadrukt dat er verder niets verandert voor klanten. “Onze vertrouwde service en gezichten blijven, we zitten alleen letterlijk en figuurlijk in een ander jasje.”

Meer dan alleen maar uitvoeren

EAZER denkt en onderneemt in termen van partnerships, om zo de beste resultaten neer te kunnen zetten. Dat betekent: niet alleen uitvoeren, maar vooral meedenken, evalueren en bijsturen. “Onze workspace experts zijn meer dan gewoon goed in hun vak. Dankzij gespecialiseerde opleidingen en de innovatieve mindset van ons bedrijf zijn het échte vakmensen die vooruitziend en -denkend zijn”, vult Robin van Gelder, COO van EAZER Facility verder aan. “Daarom noemen we hen ook vernieuwers en voorzieners.”
Concreet kunnen bedrijven, organisaties en overheidsdiensten rekenen op drie diensten:

  • EAZER Facility: van algemene- en industriële reiniging tot ramenwas en aanverwante facilitaire diensten. De EAZER experts dragen zorg voor kantoren, industriële werkplaatsen, productielijnen, cleanrooms, laboratoria … dankzij een uitgebreide kennis van de gangbare protocollen binnen de meest uiteenlopende sectoren.
  • EAZER Maintenance: voor allerlei klus- en onderhoudswerken, zowel binnen als buiten, ben je ook bij de professionals van EAZER aan het juiste adres. Plannen, coördineren, uitvoeren kunnen deze Handige Harry’s als de beste. Maar de workspace expert heeft ook een heleboel groene vingers, verhuizers en ongediertebestrijders in huis. 
  • EAZER Technics: EAZER biedt technische ondersteuning in tal van sectoren: voeding, farmaceutica, metaal, beton, brouwerij- en bottelarij, automotive, (petro)chemie … We outsourcen hooggekwalificeerde technische medewerkers voor advies, assistentie of volledige overname van uw technische dienst. 
     

Een plek om talent te laten ontwikkelen

Luc Lormans besluit: “Een nieuw merk boort ook meer mogelijkheden aan op vlak van rekrutering. We positioneren ons dus ook als een sterkere werkgever die een mensgerichte cultuur hoog in het vaandel draagt. Kortom: een plaats om vaardigheden volop te laten ontwikkelen en talenten te laten floreren.”

Neem contact op voor meer informatie:
Luc Lormans
CEO – ITZU en CEO EAZER
luc.lormans@itzu.eu
+32 475 47 87 63

Kristien Moelans
Marketing Director ITZU en EAZER
kristien.moelans@itzu.eu
+ 32495595226

Over EAZER
EAZER is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in schoonmaak-, technische- en facilitaire diensten in verschillende sectoren. Met meer dan 1000 experts in België en Nederland helpen we organisaties dagelijks in het creëren en onderhouden van een veilige en aangename werkomgeving. Daarbij focussen we ons op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Altijd op maat van een bedrijf en haar sector.

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte