Ramenwas: professionele service met schitterende resultaten

“Een schoon raam is een duurzaam gewassen raam"

Ramenwas nodig? Onze speciaal opgeleide ramenwassers pakken elk raam grondig aan. Ongeacht de grootte of de hoogte van het raam. Dankzij onze professionele apparatuur, materialen en producten garanderen we je een veilige service met onberispelijke resultaten. Bovendien kies je zelf of je EAZER inschakelt voor eenmalige (na verbouwingen of bij een nieuwbouw) of periodieke ramenwas (onderhoud van kantoren, fabrieken, winkels, …).

Voor elke opdracht kan je rekenen op:
– een professionele aanpak, aangepast aan jouw noden en budget
– een snelle service die je flexibel kan inzetten
– veiligheid als basisprincipe, om elk project vlekkeloos te laten verlopen

Ramenwas voor élk soort raam

Onze ramenwassers vinden voor alle ramen van je gebouw een veilige manier om ze tot in de puntjes schoon te maken.

Ramen tot op een hoogte van 10 meter: deze ramen bereiken onze schoonmakers zonder probleem met een ladder.

Ramen tot op 15 meter van de grond: hiervoor zetten onze ramenwassers een telescopische osmosetechniek in. Die techniek werkt met een uitschuifbare steel waarop een borstel bevestigd is, en waarlangs osmosewater (sterk gefilterd water zonder onzuiverheden) naar boven gepompt wordt.

Ramen op grotere hoogtes: ook ramen die niet bereikbaar zijn met een ladder of telescopisch borstel krijgen een kwalitatieve schoonmaakbeurt. In deze gevallen gaan onze ramenwassers aan de slag vanuit een hoogtewerker of – indien je gebouw daarmee uitgerust is – een hangbrug. Aangezien deze apparatuur bepaalde vaardigheden vereist, beschikken onze medewerkers over alle nodige veiligheidsattesten.

211015 verkleind

Probleemoplossende ramenwas

Is er een specifiek probleem met één of meerdere van je ramen? Dan helpen wij je snel verder, ook wanneer je Itzu Cleaning normaal gezien op vaste momenten ontvangt voor periodieke schoonmaak. We laten je graag genieten van de flexibele inzetbaarheid van onze teams.

Onze experten in ramenwas weten raad bij elk soort van vuil dat jouw ramen kan treffen. Aarzel dus niet om onze hulp in te roepen in geval van:

– met graffiti besmeurde ramen als gevolg van vandalisme
– hardnekkige lijmresten na het verwijderen van stickers, tape, …
– moeilijk te verwijderen kalksporen door eerder gebruik van kalkhoudend water
– verkleurde omlijstingen die hun glans verloren door veroudering, vervuiling en weersinvloeden
– vuile rolluiken, garagepoorten, dakgoten, gevelpanelen, zonnepanelen, …
– andere problemen die je met je ramen ondervindt

Goed om te weten: onze ramenwassers nemen de omlijstingen en vensterbanken van je gebouw altijd mee onder handen. Ook bij ‘standaard’ eenmalige of periodieke ramenwas.

EAZER ramenwas

‘Schone’ ramen zijn duurzaam gewassen ramen

Wanneer we bij EAZER spreken over ‘schone’ ramen, mag je dat opvatten in de brede zin van het woord. Met het SDG Pioneer certificaat van de VN op zak, doen we er namelijk alles aan om zo ecologisch mogelijk te werken. Enerzijds om zelf stevig voort te stappen op ons pad van duurzaam ondernemen. Anderzijds omdat wij op onze beurt jouw organisatie willen inspireren om bij te dragen aan een gezonde en duurzame toekomst.

In de praktijk vertaalt zich dat op verschillende manieren voor de ramenwas van jouw gebouw. Onze ramenwassers gebruiken bijvoorbeeld ecologische zeep. Deze is met andere woorden natuurlijk afbreekbaar. Krijgen je ramen een wasbeurt aan de hand van de osmosetechniek? Dan komen er zelfs geen detergenten aan te pas, enkel osmosewater dat dankzij filtering uiterst zuiver is.

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte