Schoonmaak in hospitality : cruciaal voor gastvrije uitstraling

“Kan verschil betekenen tussen eenmalig bezoek en terugkerende gast die ook anderen enthousiast maakt”

Het hoeft geen betoog dat schoonmaak een cruciale rol speelt om gebouwen in de hospitality 24/7 een perfect schone en gastvrije uitstraling te geven. Misschien nog meer in dit tijdperk waarin online ratings en berichten op social media mee de bezoekersaantallen voor organisaties in deze sector bepalen.

Een hotel, bioscoop, museum, vakantiepark, congrescentrum, … Alles draait er om de beleving van de gast. In eerste instantie moeten de gebouwen en ruimtes er uitnodigend uitzien. Eens binnen, moet een gast zich meteen welkom en thuis voelen, in een aangename en frisse omgeving. De positieve word of mouth na afloop van het bezoek of verblijf volgt dan vanzelf.

Technisch correct én gastvrij schoonmaken

Bij EAZER weten we dat de hospitality extra eisen stelt aan hygiëne en gastvrijheid. Wij staan dan ook klaar om samen met de sector actief de beleving van gasten en bezoekers te optimaliseren. Daarbij garanderen we de best mogelijke schoonmaakkwaliteit, die aan de hoge standaarden van onze klanten voldoet. Dit aan de hand van strikte controles én dankzij onze getalenteerde schoonmakers die door regelmatige opleidingen steeds de meest innovatieve, technische vaardigheden in de vingers hebben.

Bovendien zijn onze medewerkers het gewend om ‘gastvrij’ schoon te maken. In de hospitalitysector dient de gastvrijheid namelijk al langere tijd niet enkel uit te stralen van de organisaties zelf, maar ook van de schoonmaakteams die er aan de slag zijn. Schoonmakers werken niet uitsluitend in de vroege ochtend of late avond, maar mengen zich overdag zichtbaar onder de gasten en bezoekers. Zelfs in die mate dat ze net zoals de eigen medewerkers van de klant een aanspreekpunt zijn voor eventuele vragen of opmerkingen, ook buiten de schoonmaak om.

Schoonmaak heeft groot effect op beleving in hospitality

Een avondje theater, een leuke dag in het pretpark, een weekendje op hotel, … Het zijn stuk voor stuk heel specifieke omstandigheden, waarin beleving de hoofdrol krijgt. Die beleving zou je spontaan kunnen toeschrijven aan alles wat de bezoeker ‘op het eerste zicht’ ervaart. De plezierige kriebels op een snelle attractie, het verbazingwekkende interieur op de hotelkamer, de grootsheid van een museumruimte, … Maar eigenlijk is de algemene beleving in de hospitality heel sterk gekoppeld aan kleinere, persoonlijke indrukken. Is het toilet schoon en aangenaam? Ziet het tafeltje op het terras er hygiënisch uit? Wandel je de foyer binnen over een smetteloze vloer? Een juiste aanpak op het vlak van schoonmaak kan het verschil betekenen tussen een eenmalig bezoek met bittere nasmaak, en een terugkerende gast die ook vrienden en familie enthousiast maakt.

In de hospitality krijgt schoonmaak met andere woorden een extra dimensie. Schoonmakers zorgen mee voor die vijfsterren-ervaring waar bezoekers naar op zoek zijn. Eén klein missertje in hygiëne of comfort heeft drastische gevolgen. Reken daarom op de consistente kwaliteit van onze EAZER workspace experts:

  • Flexibiliteit

Zit je met dagelijks wisselende bezoekersaantallen? Daar spelen we moeiteloos op in. Zo maak jij geen onnodige kosten op kalmere momenten en ben je zeker van een feilloze schoonmaak op de drukke dagen.

  • 100% schone omgeving

Net zoals jij gaan we voor niets minder dan een perfecte schoonmaakkwaliteit. Zo kunnen jouw gasten of bezoekers zorgeloos genieten.

  • Gespecialiseerde schoonmakers

De EAZER workspace experts volgen regelmatig opleidingen om up-to-date te blijven met de laatste nieuwe schoonmaaktechnieken en -producten. Bovendien is ‘gastvrij schoonmaken’ een vanzelfsprekendheid.

Actief in de hospitality en op zoek naar zekerheid op het vlak van hygiëne en gastvrijheid?
Contacteer EAZER voor schoonmaak op maat.

 

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte