EAZER maakt werken makkelijker

Onze werkwijze voor gegarandeerd resultaat

EAZER gaat een concrete resultaatsverbintenis aan met haar klanten. Met andere woorden: als onderhoudspartner en –expert garanderen we u resultaten.

EAZER imec 3798

Onze meerwaarde

Dankzij één centraal aanspreekpunt krijgt u snel de juiste mensen op de juiste plaats, zonder de tijdrovende zoektocht.

Een team van toegewijde, goed opgeleide en ervaren experts focust in elke onderhoudsfase op …

kwaliteit: dankzij continue opleidingen en coachings kennen onze medewerkers niet alleen hun vak door en door, maar ook de normen, procedures en regelgeving in elke sector.

innovatie: als early adopter blijven we onszelf uitdagen om de laatste evoluties te kennen en toe te passen. In co-creatie met gerenommeerde instanties bouwen we aan vernieuwende oplossingen om elke werkomgeving aangenamer én toekomstklaar te maken.

efficiëntie: dankzij onze knowhow en ervaring in de meest uiteenlopende sectoren pakken we de zaken snel aan, met het oog op continuïteit en efficiëntie op de werkvloer.

duurzaamheid: als VN-gecertificeerd SDG Champion zetten we maximaal in op middelen, materialen en methodes die niet alleen onze klanten, maar ook onze planeet ten goede komen.

Wenst u meer info? Contacteer ons.

Uw welzijn is essentieel

Veiligheid en preventie

Safety first. Dat is binnen de ITZU Group, en ook binnen EAZER, een conditio sine qua non. Want alleen als er maximaal ingezet wordt op veiligheid, creëren we een werkomgeving waar medewerkers zich optimaal voelen, en waar prestaties en resultaten bijgevolg hoge toppen scheren.

Meer veiligheid op uw werkvloer? U rekent op onze deskundige preventiedienst, met een grote rugzak aan ervaring in verschillende sectoren.

Meer info

1313 Glaswas v2

Wenst u meer info omtrent onze aanpak?

Aarzel dan niet om onze experts te contacteren.

Maria M

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte