EAZER, onderdeel van de ITZU Group

Meer dan allround onderhoud

De ITZU Group ondersteunt en ontzorgt u maximaal op hr- en facilitair vlak. Als talentexpert staan we dicht bij onze klanten én medewerkers, waardoor we snel en efficiënt inspelen op de noden van alle partijen. Dankzij onze expertise in verschillende niches en onze talentgerichte ingesteldheid, focussen we op maximale ontwikkeling van bedrijven én werknemers. Op die manier laten we uw onderneming duurzaam groeien.

Gebouw Genk

Waarvoor staat EAZER?

Vanuit een duurzame, innovatieve visie en met de juiste experts maken we elke werkplek aangenamer, productiever en dus rendabeler. Want een goed onderhouden werkplek bevordert niet alleen het welzijn van medewerkers, ze ondersteunt en verbetert ook  bedrijfsprocessen.

Binnen de ITZU Group, en dus ook binnen EAZER, zetten we maximaal in op sustainability binnen alle interne bedrijfsprocessen. In onze dagelijkse dienstverlening leven we de milieuwetgeving en de geldende voorschriften van onze klanten dan ook strikt na. 

EAZER imec 4307

Meer dan professionals

Onze experts zijn

  • vakmensen:vanuit hun uitgebreide ervaring in uw sector detecteren ze proactief risico’s én opportuniteiten in uw werkomgeving, en zorgen ze meteen voor de juiste oplossingen. Zo blijft de continuïteit in uw bedrijf gegarandeerd.
    ​​​​​​​
  • voorzieners: ze luisteren naar uw noden en wensen opdat ze voor u de meest passende mix van methodes en werkkrachten kunnen samenstellen. Dankzij de efficiëntie van een enkel aanspreekpunt hoeft u niet lang op de juiste oplossing te wachten.
     
  • vernieuwers: ze hebben niet alleen oog voor vandaag, maar ook voor morgen. Dankzij nieuwe technieken, continue opleidingen en een doorgedreven kennis van uw sector denken ze altijd een paar stapjes verder. Zo creëren ze innovatieve, duurzame oplossingen die uw toekomstgerichte plannen ondersteunen.

EAZER imec 2842

Wat we doen

Onze diensten

Als onderhoudspartner en –expert garanderen we resultaten naar onze klanten toe, vanuit onze menselijke troeven. We maken het u extra gemakkelijk, want bij EAZER vindt u schoonmaak-, facilitaire én technische expertise onder één dak.

Bovendien voeren we niet alleen uit, maar denken we als onderhoudspartner ook met u mee in functie van uw wensen, noden en doelstellingen. U wint tijd én boekt meer resultaat.

Want dankzij één centraal aanspreekpunt krijgt u snel de juiste mensen op de juiste plaats, zonder de tijdrovende zoektocht.

  • FACILITY

Onze experts nemen alle schoonmaakwerken, inclusief ramenwas, nauwgezet in handen en zijn op de hoogte van de gangbare protocollen in de meest uiteenlopende sectoren.

  • MAINTENANCE

Elke dag zijn er in en rond uw bedrijf wel tal van kleine en grote klussen die opgeknapt moeten worden: van kapotte verlichting vervangen en groenbeheer tot een verhuizing … Het goede nieuws? U hoeft geen verschillende partners onder de arm te nemen. EAZER heeft alle ervaring in huis en zorgt voor de juiste mensen op de juiste plaats, zodat alles vlot blijft verlopen op de werkvloer.

  • TECHNICS

Complexe technische problemen vragen om doorgedreven knowhow. Van advies en assistentie tot volledige overname van uw technische dienst … Onze ervaren techniekers staan voor klaar voor klanten, zodat hun productieproces weer gesmeerd verloopt.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons!

 

 

 

Diensten EAZER

Meer weten over EAZER?

Kelly

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte