EAZER

Workspace experts

Totaaloplossing: Facility, Maintenance & Technics

Comfortabel, veilig en efficiënt werken. Dat garanderen we u. Want om het beste uit uw werkomgeving te halen, brengen we de jarenlange expertise van ITZU Cleaning, Facility en Technics samen in een one-stop service: EAZER. Vanaf nu vindt u dus schoonmaak-, facilitaire- en technische ondersteuning onder één dak.

EAZER zorgt voor een omgeving die werkt

play video

Over EAZER

Wie zijn we?

Een werkomgeving die (uit)blinkt in comfort, veiligheid en efficiëntie? Dat is dé missie EAZER, onderdeel van de ITZU Group. Van het eerste tot het laatste radertje, van het kleinste hoekje tot de grootste ruimte … Dankzij onze gebundelde expertise op vlak van schoonmaak, industriële reiniging, ramenwas, onderhoud en outsourcing van technische profielen vindt u alle vakhanden onder één dak. EAZ(I)ER wordt het niet.

Met meer dan 1000 professionals in België en Nederland helpen we organisaties dagelijks in het creëren en onderhouden van een veilige en aangename werkomgeving. Hierbij hanteren we een focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met een proper cv, want er staat al meer dan twintig jaar ervaring op te blinken.

wie zijn we

Win kostbare tijd en boek meer resultaten

Wij werken met de juiste experts

Vanuit een duurzame, innovatieve visie en met de juiste experts maken we uw werkomgeving aangenamer, productiever en dus rendabeler

Met EAZER verbetert u … 

  • … de productiviteit op de werkvloer

  • … het welzijn van uw medewerkers

  • … de veiligheid binnen alle afdelingen

Uw winst? Meer resultaten in minder tijd. Beloofd!
 

foto

Drie expertises onder één dak

EAZER imec 2020

EAZER Facility

Kantoren, winkels, scholen, concertzalen, bedrijfsruimtes … als poetsbedrijf met ervaring in de meest uiteenlopende sectoren weten we exact wat er te doen staat. Dankzij de juiste kennis van onze opgeleide mensen zijn we op de hoogte van alle gangbare protocollen en voorschriften. Maar we doen meer dan schoonmaak alleen, ook industriële reiniging en ramenwas behoren tot onze expertise. Want u wil een glashelder resultaat, toch?

 Lees meer over EAZER Facility

foto

EAZER Technics

Loopt er technisch wat mis op uw werkvloer? Geen zorgen, met de juiste technische ondersteuning loopt alles in geen tijd weer gesmeerd. Bij EAZER outsourcen we ervaren technische profielen die als geen ander thuis zijn in machinebeheer en -onderhoud, en alles met een proactieve blik onder de loep nemen. We gaan dus verder dan de schade herstellen, we voorkomen ze ook.

 Lees meer over EAZER Technics

EAZER imec 1222

EAZER Maintenance

Van kleine en grote klusjes tot allerhande herstellingswerken en verhuizingen … Uw bedrijfsomgeving vraagt dagelijks onderhoud. Gelukkig hoeft u daarvoor niet aan te kloppen bij verschillende partijen, maar vindt u al die expertise in maintenance bij uw onderhoudspartner EAZER. U rekent op één en hetzelfde onderhoudsteam dat alle op te knappen klussen organiseert, coördineert en uitvoert. Makkelijk én efficiënt voor u. 

 Lees meer over EAZER Maintenance

EAZER imec 3133

Werken bij EAZER

Een job die nooit verveelt, in een familiale sfeer en bij een werkgever die je alle kansen geeft om je talenten in te zetten en te ontwikkelen… Dat is geen mission impossible, maar een feit bij EAZER. 

 Word jij onze volgende workspace expert?

La Lorraine Alken

Wat vinden onze klanten?

Baking a better world together. In de slogan van onze klant La Lorraine kunnen we ons als totaalpartner in onderhoud en facility helemaal vinden. Bakken mag dan niet onze specialiteit zijn, het leven op de werkvloer – uw wereld – beter, aangenamer en efficiënter maken… Dát kunnen onze EAZER Workspace Experts als de beste. Zo zetten we samen met onze klanten sterke resultaten neer. We zijn alvast heel trots op het duurzame partnership met de La Lorraine-plant in Alken. Waarom Sarah Eyckmans, plant director,  zo enthousiast is over de samenwerking en welke voordelen het haar oplevert? Ze vertelt het zelf in deze korte video.
 

play video

Innovatie

Altijd een stapje voor

We denken bij EAZER niet alleen aan vandaag, maar ook aan morgen. Daarom gaan we continu op zoek naar de nieuwste technologieën en producten die ons werk efficiënter maken. En uw resultaten beter.

Want we voeren niet alleen uit, we denken ook mee met uw doelstellingen, en dus ook met uw toekomst. Dankzij partnerships en samenwerkingen zetten we elke dag in op vernieuwing.

Lees meer

VR bril

Digitaal portaal

Altijd op de hoogte

Bij EAZER maken we het u graag makkelijk. Via uw persoonlijke account logt u in op ons digitaal platform en heeft u meteen toegang tot uw volledige dossier. In één oogopslag vindt u wat u nodig hebt.

Meer info

EAZER portaal

Milieu & duurzaamheid

Alles voor een betere wereld

Binnen de ITZU Group, en dus ook binnen EAZER, zetten we maximaal in op milieubewustzijn en milieu verantwoordelijkheid binnen alle interne bedrijfsprocessen. In onze dagelijkse dienstverlening leven we de milieuwetgeving en de geldende voorschriften van onze klanten dan ook strikt na. 

Meer info

imec 4537
EAZER imec 4636

Contacteer ons voor meer informatie

Voor welke dienst heeft u een vraag?

Better, faster, stronger … EAZ(I)ER!

Die aangename, veilige en vooral efficiënte werkomgeving is dichterbij dan u denkt. In geen tijd laten onze experts uw bedrijf (uit)blinken.

Alvast kennismaken? Vul het contactformulier in en wij brengen u zo snel mogelijk op de hoogte.

Ramenwasser Stad Hasselt

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte