EAZER

Workspace experts

Totaaloplossing: Facility, Maintenance & Technics

Comfortabel, veilig en efficiënt werken. Dat garanderen we u. Want om het beste uit uw werkomgeving te halen, brengen we de jarenlange expertise van ITZU Cleaning, Facility en Technics samen in een one-stop service: EAZER. Vanaf nu vindt u dus schoonmaak-, facilitaire- en technische ondersteuning onder één dak.

EAZER zorgt voor een omgeving die werkt

play video

Over EAZER

Wie zijn we?

EAZER is een professionele partner met meer dan twintig jaar ervaring in algemene- en traditionele schoonmaak en facilitaire- en technische diensten, ontstaan vanuit de ITZU Group.

Met meer dan 1000 professionals in België en Nederland helpen we organisaties dagelijks in het creëren en onderhouden van een veilige en aangename werkomgeving. Hierbij hanteren we een focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

EAZER toolbox meeting

Met EAZER wint u kostbare tijd en boekt u meer resultaten

Wij werken met de juiste experts

Vanuit een duurzame, innovatieve visie en met de juiste experts maken we uw werkomgeving aangenamer, productiever en dus rendabeler. Want een goed onderhouden werkplek bevordert niet alleen het welzijn van uw medewerkers, ze ondersteunt en verbetert ook uw bedrijfsprocessen.

Eazer imec 7380

Onze expertises

EAZER imec 2020

EAZER Facility

Onze experts nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden nauwgezet in handen en zijn op de hoogte van de gangbare protocollen in de meest uiteenlopende sectoren. Gaat u voor een extra glashelder resultaat? Schakel dan ook onze ramenwassers in.

Meer info over EAZER Facility

EAZER imec 2161

EAZER Technics

Complexe technische problemen vragen om doorgedreven knowhow. Van advies en assistentie tot volledige overname van uw technische dienst … Onze ervaren techniekers staan voor u klaar, zodat uw productieproces weer gesmeerd verloopt.

Meer info over EAZER Technics

EAZER imec 1222

EAZER Maintenance

Elke dag zijn er in en rond uw bedrijf wel tal van kleine en grote klussen die opgeknapt moeten worden: van defecte verlichting vervangen en groenbeheer tot een verhuizing… Gelukkig hebt u daarvoor niet evenveel onderhoudspartners nodig, want bij EAZER vindt u alle expertise die u zoekt. Onze professionals zijn van alle markten thuis.

Meer info over EAZER Maintenance

EAZER imec 3133

Werken bij EAZER

Een job die nooit verveelt, in een familiale sfeer en bij een werkgever die je alle kansen geeft om je talenten in te zetten en te ontwikkelen… Dat is geen mission impossible, maar een feit bij EAZER. 

Meer info over werken bij EAZER

La Lorraine Alken

Wat vinden onze klanten?

Baking a better world together. In de slogan van onze klant La Lorraine kunnen we ons als totaalpartner in onderhoud en facility helemaal vinden. Bakken mag dan niet onze specialiteit zijn, het leven op de werkvloer – uw wereld – beter, aangenamer en efficiënter maken… Dát kunnen onze EAZER Workspace Experts als de beste. Zo zetten we samen met onze klanten sterke resultaten neer. We zijn alvast heel trots op het duurzame partnership met de La Lorraine-plant in Alken. Waarom Sarah Eyckmans, plant director,  zo enthousiast is over de samenwerking en welke voordelen het haar oplevert? Ze vertelt het zelf in deze korte video.
 

play video

Innovatie

Altijd een stapje voor

We denken bij EAZER niet alleen aan vandaag, maar ook aan morgen. Daarom gaan we continu op zoek naar de nieuwste technologieën en producten die ons werk efficiënter maken. En uw resultaten beter.

Want we voeren niet alleen uit, we denken ook mee met uw doelstellingen, en dus ook met uw toekomst.
Dankzij partnerships en samenwerkingen zetten we elke dag in op vernieuwing.

Lees meer

VR bril

Digitaal portaal

Altijd op de hoogte

Bij EAZER maken we het u graag makkelijk. Via uw persoonlijke account logt u in op ons digitaal platform en heeft u meteen toegang tot uw volledige dossier. In één oogopslag vindt u wat u nodig hebt.

Meer info

EAZER portaal

Milieu & duurzaamheid

Alles voor een betere wereld

Binnen de ITZU Group, en dus ook binnen EAZER, zetten we maximaal in op milieubewustzijn en milieu verantwoordelijkheid binnen alle interne bedrijfsprocessen. In onze dagelijkse dienstverlening leven we de milieuwetgeving en de geldende voorschriften van onze klanten dan ook strikt na. 

Meer info

imec 4537
EAZER imec 4636

Contacteer ons voor meer informatie

Voor welke dienst heeft u een vraag?

Better, faster, stronger … EAZ(I)ER!

Die aangename, veilige en vooral efficiënte werkomgeving is dichterbij dan u denkt. In geen tijd laten onze experts uw bedrijf (uit)blinken.

Alvast kennismaken? Vul het contactformulier in en wij brengen u zo snel mogelijk op de hoogte.

Ramenwasser Stad Hasselt

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte