EAZER Maintenance

Voor elke klus een oplossing

Veel verschillende klussen organiseren, zowel binnen als buiten uw bedrijf, vraagt veel van uw tijd en energie. Onze professionals maken een handige planning, coördineren en voeren nauwkeurig uit.

EAZER Maintenance
1054 Maintenance

Hoe gaan we aan de slag voor u?

1. Een goede planning

In de opstartfase bespreken we samen met u de uit te voeren werken. Vervolgens stellen we een gedetailleerde planning op waarin we de verschillende fases beschrijven. Zo weet u exact wat u op welk tijdstip kunt verwachten.

2. Een nauwgezette opvolging

Kwaliteit primeert. Daarom bezoekt onze projectbegeleider op vaste tijdstippen de werkvloer voor een doorgedreven kwaliteitscontrole. Waar nodig, sturen we bij. In onze aanpak staat communicatie centraal. Op regelmatige tijdstippen organiseren we samen met u een evaluatiemeeting. We bespreken uw vragen en opmerkingen, zodat we kort op de bal kunnen spelen en proactief eventuele problemen kunnen detecteren.

Wat doen we voor u?

Onze Maintenance-dienst is meer dan alleen een klusjesdienst. We hebben tal van handige Harry’s in huis, maar ook een heleboel groene vingers en slimme verhuizers. Kortom: voor elk probleem is er een deskundige oplossing.

Een team van maintenance experts gaat graag voor u aan de slag met:

  • Klusjes: van klein tot groot, van binnen tot buiten

  • Interne en externe verhuizing

  • Groenbeheer, binnen en buiten

  • Industriële projecten van A-Z

  • Levering en beheer van schoonmaakmaterialen en -machines

  • Interieurprojecten van A-Z

foto

Kennismaken met onze uitgebreide expertise? Neem gerust contact op.

EAZER imec 1222

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte