EAZER Facility

Een proper bedrijfsplaatje dankzij schoonmaak, industriële reiniging én glaswas

Niets zo fijn en uitnodigend als uw bedrijfsruimtes die proper en fris ogen. Daarom halen de workspace experts van EAZER Facility alles uit de poetskast: van traditionele schoonmaak en industrieel reinigen tot ramenwas voor bedrijven. Dankzij hun gespecialiseerde knowhow ontvangt u uw medewerkers, klanten en zakenrelaties in een aangename omgeving die de productiviteit stimuleert en uw reputatie alle eer aandoet.

9067 Farm Frites
EAZER imec 2020

Schoonmaak

Van kantoren en scholen tot winkels, concertzalen en musea … onze teams verzorgen uw ruimtes met veel precisie, en tot in het kleinste detail. 

Lees meer over onze expertise in schoonmaak

Ramenwasser Stad Hasselt

Glaswas bedrijven

Te hoog, te groot, te moeilijk? Onze experts in glaswas voor bedrijven gaan geen enkele raamuitdaging uit de weg. Meer nog: ze creëren een glashelder resultaat!

Lees meer over onze expertise in ramenwas

roompot

Hospitality

Het maakt niet uit of u nu een hotel runt, een bruisend vakantiepark beheert of uw gasten verwelkomt in een andere setting, een blinkende plek is essentieel voor tevreden bezoekers en een sterke reputatie. Hier komt EAZER in beeld: wij zorgen voor die goede eerste indruk.

Lees meer over onze expertise in hospitality

industriele

Industriële reiniging

Op zoek naar iets meer gespecialiseerde en technische schoonmaakkennis voor uw apparatuur, productielijnen of andere faciliteiten? Dan bent u bij onze experts in industriële reiniging aan het juiste adres.

Lees meer over onze expertise in industriële reiniging

cleanroom

Cleanrooms

Er zijn ruimtes die meer en specifieker onderhoud vragen dan andere. En dan hebben we het niet over de kleinste kamertjes in bedrijven, maar over cleanrooms. Want daar kunnen stof, vezels, micro-organismen … behoorlijk veel roet in het eten gooien. Om al die spelbrekers geen kans te geven en een hoge zuiverheidsgraad te behouden, halen onze EAZER-workspace experts alles uit de kast.

Lees meer over onze expertise in cleanrooms

Thuis in uw sector

Of u nu op zoek bent naar schoonmaak, industriële reiniging of glaswas voor uw
bedrijf, onze workspace experts kennen niet alleen hun vak, ze zijn ook thuis in uw
sector en de bijhorende voorschriften en regelgeving.

Voedingsindustrie

food

Farmacie

pharma

Petrochemie

petrochemistry

Toerisme en recreatie

hospitaity

Auto-industrie

automotive

Luchtvaart

aviation

Publieke sector

public

Chemie

chemistry

Bouw

construct
foto cta

 

Neem contact op met onze workspace experts en ervaar de voordelen van onze ervaring in traditionele schoonmaak, industriële reiniging en glaswas voor uw bedrijf.

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte