Welkom in de EAZER-familie!

Een job die nooit verveelt, in een familiale sfeer en bij een werkgever die je alle kansen geeft? Bij EAZER vind je alle ingrediënten voor een geslaagde carrière. We bieden je niet alleen een uitgebreid opleidingsaanbod en tal van doorgroeimogelijkheden, als mens- en talentgericht bedrijf luisteren we ook naar jouw dromen, ambities en doelstellingen.

En dat we de daad bij het woord voegen, lees je in het mooie groeiverhaal van Murat

EAZER imec 3205

Werken bij EAZER

Verwacht je aan een warm en hecht team van deskundige collega’s. Elke schakel is bij ons even belangrijk. Bovendien bieden we je, als deel van de ITZU Group, een solide werkomgeving met een jarenlange ervaring als fundament.

Bij ons ben je meer dan een professional!

Als EAZER-medewerker ben je niet alleen een krak in je vak, je bent een:

•    vakmens: vanuit een uitgebreide ervaring detecteer je proactief risico’s én opportuniteiten, en zorg je voor de juiste oplossingen. Zo blijft de continuïteit bij onze klanten gegarandeerd.

•    voorziener: je luistert naar de noden en wensen van onze klanten, zodat je de meest passende mix van methodes en werkkrachten kunt samenstellen. 

•    vernieuwer: dankzij nieuwe technieken, continue opleidingen en een doorgedreven kennis denk je altijd een paar stapjes verder. Zo creëer je innovatieve, duurzame oplossingen die de toekomstgerichte plannen van onze klanten ondersteunen.

Wil je deel uitmaken van een sterk team in een warme bedrijfscultuur? Neem een kijkje tussen onze vacatures en stel je kandidaat. We kijken er alvast naar uit om kennis te maken!

technics

Wil jij ook bij EAZER werken?

Kijk dan snel tussen onze vacatures.

Wil je deel uitmaken van een sterk team in een warms bedrijfscultuur?     Neem een kijkje tussen onze vacatures en stel je kandidaat.
We kijken er alvast naar uit om kennis te maken!

Solliciteer bij EAZER

8745 Farm Frites

Maak kennis met het EAZER-team

Meet the team

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte