EAZER krijgt schoonmaak nieuwe Roompot Park Eksel toegewezen

Het nieuwe vakantiepark in Hechtel-Eksel wordt een nieuwe top referentie voor de allround onderhoudspartner EAZER.
In Hechtel-Eksel wordt momenteel gebouwd aan de nieuwste telg van het gekende Roompot. Het nieuwe Roompot Park Eksel zal het meest duurzame vakantiepark van België worden. Voor de schoonmaak en het periodiek schoonmaakonderhoud van dit state-of-the-art vakantiepark ging Roompot op zoek naar een duurzame allround onderhoudspartner en vond deze in EAZER. 

Roompot: “Binnenkort zullen onze gasten van een fantastische vakantie in de mooie bosrijke omgeving in de Limburgse Kempen kunnen genieten. We zijn trots hen te kunnen verwelkomen in het eerste circulaire en CO2-negatieve park van het land waar duurzaamheid en comfort hand in hand samengaan”, aldus Baptiste van Outryve van Roompot. “Daarom zochten we ook voor de schoonmaak van het park een betrouwbare partner die onze visie op duurzaam ondernemen deelt en met ons streeft naar de beste gastbeleving. Als SDG Pioneer heeft Itzu Cleaning bewezen dat het bedrijf duurzaam ondernemen niet alleen in de beleidsvoering geïntegreerd heeft, maar ook daadwerkelijk implementeert en opvolgt op de werkvloer.”

Het nieuwe vakantiepark is uiteraard ook goed nieuws voor de tewerkstelling in de regio. Roompot werft maar liefst 14 nieuwe medewerkers aan voor het park in Hechtel-Eksel. 

Roompot en EAZER

Allround onderhoudspartner

Het nieuwe vakantiepark in Hechtel-Eksel ademt duurzaamheid uit dankzij de verschillende duurzame materialen en circulaire technieken die toegepast worden. Zoals de ecologische houten structuur van de vakantiewoningen, groendaken met een extra isolerende functie alsook duurzame warmtepompen en zonnepanelen.

Voor het periodieke schoonmaakonderhoud en de schoonmaak van het vakantiepark zal Roompot een beroep doen op EAZER, de allround onderhoudspartner van de HR- en facilitaire dienstengroep ITZU.

EAZER is uiteraard erg fier op deze prachtige nieuwe referentie. “De Hospitality sector is een fantastische branche waar hoogstaande service en mensen gelukkig maken centraal staan. Dit sluit natuurlijk volledig aan op de people business waarin we met onze ITZU groep actief zijn. We zijn dan ook erg dankbaar voor het vertrouwen van Roompot in onze organisatie en onze mensen,” aldus Luc Lormans, CEO van EAZER.  “We kijken alvast uit naar de samenwerking en zijn erg trots te mogen bijdragen aan een optimale vakantiebeleving in het nieuwe park”.

Doorgedreven digitalisering

Om haar klanten nog beter te ontzorgen trekt EAZER overigens volop de kaart van digitalisering. “Via ons nieuwe digitaal platform kunnen onze klanten realtime hun project opvolgen, rechtstreeks communiceren met hun projectmanager, en op die manier kunnen we nog beter anticiperen op hun behoeften”, gaat Robin van Gelder, COO van EAZER verder.  “Ook dit is duurzaam ondernemen: lange termijn, efficiënte en duurzame oplossingen integreren in je bedrijfsprocessen voor het welzijn van je klanten en medewerkers”.

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte