Onderhoud binnen of buiten? EAZER staat voor je klaar

Je klanten geven natuurlijk vooral om je service. Toch wil je ook met het uitzicht van je bedrijfsgebouw een goede indruk maken wanneer ze voor het eerst op bezoek komen. Planten die het pad naar de inkom overwoekeren of een opgeschrikte zwerm duiven kunnen die eerste indruk weleens negatief beïnvloeden. Bovendien kunnen je werknemers alleen maar voor een perfecte service zorgen in een aangename, hygiënische en veilige omgeving. Ongedierte heeft daarin geen plaats, maar is vaak moeilijk te vermijden. Om deze problemen van de baan te helpen, schakel je de experten van EAZER in voor onderhoud.

Ongedierte kan je missen

In de eerste plaats betekent ongedierte in je bedrijf een grote last voor je medewerkers. Niet alleen hun comfort, maar zelfs hun veiligheid kan hierdoor in het gedrang komen. Vliegen of zomerse muggen wegslaan werkt alleen maar irriterend, een wespennest waar je onderdoor moet wandelen houdt al een groter risico in.

Daarnaast kan ook je bedrijfsinfrastructuur zelf slachtoffer zijn van ongewenst bezoek. Ongedierte kan namelijk schade aanrichten aan je gebouw, je voorraadkamer terroriseren of hele systemen platleggen door kabels aan te tasten. Overnachten er voertuigen op je bedrijfsparking? Dan kan je ’s ochtends weleens voor een verrassing komen te staan als er een of meer marters aan het werk geweest zijn in de vroege uurtjes.

Verder storen dieren ook je bezoekers. Vinden duiven of andere vogels jouw bedrijfsterrein dé uitgelezen plek om in groep te vertoeven? Dan oogt hun voortdurende aanwezigheid meestal slordig en niet erg verwelkomend. Bovendien riskeer je door de bijtende uitwerpselen van de vogels beschadiging aan je gevel of tegels.

De buitenkant mag ook iets hebben

‘Het is niet al goud wat blinkt’, maar met een blinkend bedrijfsgebouw heb je tóch een streepje voor. Een werknemer die af en toe van het computerscherm weg wil kijken naar buiten toe, doet dat liefst door een proper venster. Hetzelfde geldt voor een klant die even in je lobby wacht aan het raam. Speciaal opgeleide glazenwassers zijn daarom the way to go.

Waar de mensen op uitkijken door die glasheldere vensters? Dat is best een goed onderhouden stukje groen of parking. Niet vanzelfsprekend om hier op je eentje voor te zorgen, want – op het winterseizoen na – vragen planten, grassen en hagen het hele jaar door om aandacht.

De binnenkant van je bedrijfsgebouw hoort uiteraard te matchen met de verzorgde buitenkant. Voor onze schoonmaakexperts van EAZER is geen enkele kuisuitdaging te groot. Heb je zelf professioneel schoonmaakpersoneel in dienst? Ook dan kan EAZER jou van dienst zijn door schoonmaakmaterialen, schoonmaakmachines, sanitaire apparaten, antivuilmatten en andere benodigdheden te leveren en beheren.

 

210812_Cleaning

Op zoek naar een facilitaire dienstverlener & Hulp nodig bij traditionele of industriële schoonmaak? EAZER to the rescue bij het organiseren en uitvoeren van onderhoudstaken én schoonmaakexpertise. 

Ontvang je graag de EAZER-nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte